Tradicinė šv. Kūčių vakarienė iš 12 patiekalų. Kiekiai paruošti 4 asmenims.
Lietuviški barščiai su šilbaravykiais
Žuvies kotletukai su lašišos gabalėlais (patiekiama su veganiniu majonezo ir žalumynų padažu) Sūdytų lašišų riekelės su burokėlių „karpačio“ ir balzamiko kremu Kepta žuvis su senoviniu padažu Silkių suktinukai su miško grybais Silkių filė su orkaitėje keptomis daržovėmis, sėklomis ir balzamiko kremu Kibinukai su raugintų kopūstų ir miško grybų įdaru Raudona mišrainė Kopūstų salotos su miško grybais Kūčiukai su aguonomis Aguonų pienas Spanguolių kisielius |
1 kg
300 g 300 g 400 g 300 g 400 g 4 vnt, 280 g 600 g 600 g 200 g 500 ml 1 l |
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.